RAWATAN TIDUR BERDENGKUR TANPA KESAN SAMPINGAN

ANDA ALAMI DENGKUR YANG KUAT HINGGA MENGGANGGU ORANG LAIN?

Jom Kami Bantu Hilangkan Dengkur Dengan Mudah Dan Selamat Sepantas 3 Hari

PUNCA UTAMA TERJADINYA DENGKUR

KEHIDUPAN SESEORANG YANG MENGHIDAPI DENGKUR YANG KRONIK PASTI AKAN TERDEDAH DENGAN MASALAH BEGINI

Kualiti tidur kurang baik

Tertidur/Microsleep ketika memandu

Tekanan darah tinggi

Emosi terganggu, mudah panas baran dan stress

Mengjejaskan daya ingatan

Risiko penyakit stroke, jantung dan alzheimer

Mengikut pakar bedah telinga hidung dan tekak, Hospital Pantai Ampang, Dr Raymond Tan, orang yang hadapi masalah dengkur boleh menyebabkan nafas terhenti selama 30 saat.

Persatuan Apnea Tidur Amerika Syarikat menganggarkan sekitar 38,000 individu di Amerika Syarikat meninggal dunia setiap tahun akibat daripada penyakit jantung dengan apnea tidur sebagai faktor komplikasi.

Ramai orang di luar sana menganggap dengkur ni hanyalah satu penyakit yang biasa atau hanya terjadi ketika terlalu penat dan tidak merbahaya, tapi ketahuilah bahawa dengkur ni juga menjadi penyebab kepada kebanyakan penyakit dan paling teruk boleh menyebabkan maut kalau dibiarkan berterusan.

Memperkenalkan Snorlex

Snorlex dirumuskan dari gabungan beberapa bahan organik yang bermutu tinggi yang mampu merawat punca-punca utama yang menyebabkan dengkur. 

MENDAPATKKAN KELULUSAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN

Telah diuji secara klinikal Selamat digunakan dan berdaftar dengan KKM. Ramai kat luar sana yang suka guna produk yang tiada KKM atau yang tak tahu mana datangnya. Mula-mula pakai rasa ok, lepas sebulan dua bulan, jadi benda lain. Kita jangan tergolong antara mereka yang pernah buat kesilapan begitu. Produk ni sah-sah selamat digunakan, buat apa nak ambil yang tak selamat.

Kenapa produk ini lain daripada produk yang berada di farmasi, hospital atau pasaran semasa

Promosi akan tamat

15/04/2024

Jam
Minit
Saat

Kami sungguh amat berbangga dengan anda kerana membuat keputusan tepat aanda pada hari ini bagi menyelesaikan masalah dengkur anda bersama produk kami.